Völvakurser i Uppsala, Västerås och Eskilstuna

Schamanismen är en central del hos mig på Korptrumman, och den härstammar förmodligen från de samlar- och jägarfolk som levde för länge sedan runt om i världen, och därmed är praktiken idag utspridd över hela världen. Gemensamma faktorer är rytmisk musik, trummande och att man har en nära kontakt med naturens krafter.

Detta hör ihop med de völvakurser som jag håller i städerna Uppsala, Västerås och Eskilstuna. Förr i tiden så var Völva en mäktig kvinna, en spåkvinna, som man rådgjorde med. Denna völva hade en stav som redskap och spelade en stor roll i den fornnordiska historian. Völvan stod för kvinnlig kraft, och det är just denna kraft man kan komma i kontakt med under de kurser i Völva som jag håller i framöver.

Jag håller dessa kurser för att jag vill att kvinnor ska kunna ta mer plats i samhället, och en väg dit kan vara genom att gå en sån här kurs och få mer kännedom om sig själv och den kraft man besitter. Det är kvinnorna som har den jordnära kraften. Under kursens gång får du hjälp att upptäcka dig själv och din kapacitet. Alla av oss går med så mycket potential inom oss som behöver frigöras. Jag berättar gärna mer om hur dessa kurser går till och hur upplägget ser ut. Om du kontaktar mig via telefon eller mejl kan vi prata mer om detta, och vad du skulle kunna få ut av det.

Varmt välkomna att kontakta mig!